Alt
cena

2940

Alt
cena

2940

Alt
cena

2940

Alt
cena

2940

ITALIJANSKA TRAKTORSKA FREZA PIPALICA AGRILIA | VOĆARSKA FREZA

Traktorska Rotaciona Freza odlična je za međurednu obradu zemljišta u voćnjacima. Snažna, masivna konstrukcija ove poljoprivredne mašine omogućava obavljanje poslova u najtežim radnim uslovima i na svim tipovima zemljišta. Proizvodjač Agrilia Italija

GARANCIJA 2 GODINE

VOĆARSKA FREZA TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Model Radni zahvat Bočni hod Težina Noževi Rastojanje u vrsti Reduktor Pumpa Širina freze Dužina Cena sa PDV
AG 70 70cm 50cm 315kg 30kom. 80cm CMR Italija CAPRONI Italija 110cm 220cm 2940€

Rotaciona freza AGRILIA je posebno dobra za obradu voćnjaka i starijih vinograda gde freza obrađuje zemljište do same sadnice. Kod mlađeg zasada voćnjaka, obzirom da su stabla tanka i slaba, potrebno je podesiti osetljivost freze, kako prilikom tretiranja zemljišta ne bi došlo do oštećivanja mladica.

Traktorska freza ima noževe izrađeni od visoko kvalitetnog čelika otpornog na habanje što im obezbeđuje dug vek trajanja u uslovima pod kojima treba da rade.

Za ovu mašinu država daje bespovratna sredstva Ministarstva poljoprivrede za nabavku novih poljoprivrednih mašina! Povraćaj sredstava na osnovu člana 34. stav 6. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju (,,Službeni glasnik RS”, broj 10/13).

Traktorska freza pipalica se isporučuje na kućnu adresu, rok isporuke 1-4 dana. Cena dostave je utrošeno gorivo u zavisnosti od daljine kupca.

Pozovite nas

Pišite nam

Posetite nas

Bulevar 12. februara 101, Niš